Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 22-Φεβ-2007 16:10

    Τιτάν: Στα 44 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο η Merrill Lynch

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την τιμή στόχο των 44 ευρώ και τη σύσταση "neutral" διατηρεί για τη μετοχή του Τιτάνα η Merrill Lynch σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου.

    Oσον αφορά στα αποτελέσματα του Τιτάνα η Merrill Lynch σημειώνει ότι τα καθαρά κέρδη και οι λειτουργικές επιδόσεις ξεπέρασαν οριακά τις προβλέψεις της αγοράς.

    Ο ξένος οίκος αναθεώρησε χαμηλότερα κατά 2% τις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007 στα 3,54 ευρώ ενώ αύξησε κατά 2% αυτές για το 2008 στα 4,01 ευρώ, αναμένοντας ότι ο φορολογικός συντελεστής του 2007 θα διαμορφωθεί σε 26% από 27%.

    Σύμφωνα με τη Merrill Lynch η αποτίμηση του Τιτάνα δεν θεωρείται πλέον ελκυστική καθώς σε όρους EV/EBITDA είναι ευθυγραμμισμένη με τις ανταγωνιστικές εταιρείες ενώ σε όρους P/E εμφανίζει discount 7%. Ως εκ τούτου διατυπώνει σύσταση neutral με τιμή στόχο τα 44 ευρώ.

    Τέλος οι αναλυτές του οίκου επαναλαμβάνουν την εκτίμησή τους ότι ο Τιτάνας θα προχωρήσει σε επαναγορά ιδίων μετοχών ως και 10% από τον Σεπτέμβριο του 2007 ώστε να χρησιμοποιήσει την ισχυρή ρευστότητα που διαθέτει.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ