Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 15-Φεβ-2007 16:45

    Jumbo: Υψηλότερη τιμή-στόχος στα 22,96 ευρώ από Eurobank Sec

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Υψηλότερη τιμή-στόχο στα 22,96 ευρώ από 19,87 ευρώ προηγουμένως έθεσε η Eurobank Sec για τη μετοχή της Jumbo, σε σχετική έκθεση με τίτλο "Συνεχίζονται οι αποδόσεις " και ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου, όπου διατηρεί τη σύσταση "outperform". 

    Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως προχωρά σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου της Jumbo, αλλά και των εκτιμήσεων της, μετά την ανακοίνωση των "ισχυρών" αποτελεσμάτων της εισηγμένης για το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2006/2007, σε συνδυασμό με τις "ευνοϊκές" συνθήκες της αγοράς. 

    Η Eurobank Sec σχολιάζει πως το επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo παραμένει "πολύ μπροστά" σε σχέση με τις ανταγωνιστικές εταιρείες, ενώ παράλληλα η ενίσχυση του νομίσματος του ευρώ και τα βελτιωμένα συστήματα logistics διατηρούν την επέκταση των περιθωρίων κέρδους. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ