12:00 15/12
Goldman Sachs: Τα 5 θέματα που θα "οδηγήσουν" τις αγορές στην Ευρώπη το 2026 – Ποιες μετοχές θα "τρέξουν" και θα είναι απόλυτοι νικητές
Η γεωγραφία επανέρχεται στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής στρατηγικής μετοχών.
Περαιτέρω βελτιωμένη εμφανίζεται η εικόνα των ΚΑΕ μετά τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα της Links of London, όπως επισημαίνει η HSBC σε σχετικό της "flashnote" με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου, στην οποία ο οίκος διατηρεί τη σύσταση "neutral", αυξάνοντας ωστόσο την τιμή – στόχο από τα 14,5 ευρώ στα 15,7 ευρώ.
Ο οίκος προχωρά, μάλιστα, σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη / μετοχή των ΚΑΕ για το 2006 κατά 8% και κατά 3% για το 2007. Παράλληλα, αναθεωρεί ανοδικά τις προβλέψεις του για τις πωλήσεις των ΚΑΕ, κατά 3% στα 299,5 εκατ. ευρώ για το 2006 και κατά 4% στα 355,5 εκατ. ευρώ για το 2007.
Σημειώνεται πωλήσεις και καθαρά κέρδη της Links of London παρουσιάσθηκαν αυξημένα κατά 33% και 54% αντίστοιχα, υπερκαλύπτοντας τις προβλέψεις, τόσο της HSBC, όσο και του συνόλου της αγοράς.