Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 25-Ιαν-2007 17:21

    Αλλαγή στα ποσοστά στάθμισης Forthnet, Notos Com στους δείκτες του ΧΑ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την αλλαγή των ποσοστών στάθμισης των μετοχών των εταιρειών Notos Com και Forthnet στους Δείκτες FTSE/X.A. στους οποίους συμμετέχουν ανακοίνωσε το ΧΑ.
     
    Η κίνηση αυτή προβλέπεται μετά των τελευταίων μεταβολών των ποσοστών ευρείας διασποράς των μετοχών των Forthnet και Notos Com και σύμφωνα με τους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/ΧΑ.

    Πιο συγκεκριμένα, η αλλαγή της στάθμισης των μετοχών της εταιρείας Forthnet από 30% σε 50% και των μετοχών της εταιρείας Notos Com από 75% σε 30%.


    Σημειώνεται πως oι μετοχές της Forthnet συμμετέχουν στους δείκτες FTSE/XA Mid 40, FTSE/XA International, FTSE/XA 140, FTSE/XA Τεχνολογίας, ενώ οι μετοχές της Notos Com συμμετέχουν στους δείκτες  FTSE/XA Mid 40, FTSE/XA International, FTSE/XA 140, FTSE/XA Εμπορίας.


    Οι αλλαγές θα ισχύσουν από την συνεδρίαση της Πέμπτης 1ης Φεβρουαρίου 2007.
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ