Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 12-Ιαν-2007 09:27

    Αναστολή διαπραγμάτευσης για Marfin FG, Marfin PB, Κύπρου, Πειραιώς, Εγνατία

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την προσωρινή αναστολή διαπραγματεύσης για σήμερα (12 Ιανουαρίου) των μετοχών των εταιρειών Πειραιώς, Κύπρου, Marfin Financial Group, Marfin Popular Bank και Εγνατίας αποφάσισαν ο πρόεδρος του ΧΑ Σπύρος Καπράλος σε συνενόηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Αλέξη Πιλάβιο επιβεβαιώνοντας σχετικό χθεσινό ρεπορτάζ του Capital.gr.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι κ. Καπράλος και Πιλάβιος προχώρησαν στην εν λόγω απόφαση λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση για την υποβολή δημόσιας πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς  προς τους μετόχους της Marfin Popular Bank, καθώς και την ανακοίνωση της Marfin Popular Bank  σχετικά με την υποβολή δημοσίων προτάσεων για την εξαγορά της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας Κύπρου.

    Επίσης, αναστέλλεται για σήμερα και η διαπραγμάτευση των παραγώγων προϊόντων με υποκείμενο τίτλο τις μετοχές των παραπάνω εταιριών.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ