Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 11-Δεκ-2006 18:42

    Αλλαγές στην μετοχική σύνθεση 6 εισηγμένων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 6 συνολικά εταιρειών εμφανίζεται η λίστα με τις συμμετοχές εισηγμένων στο ΧΑ εταιρειών με βάση τα ποσοστά που έχουν διαμορφωθεί από πράξεις μετόχων και γνωστοποιηθεί μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου 2006.


    Ειδικότερα, οι εταιρείες στις οποίες παρατηρήθηκε μεταβολή είναι οι ακόλουθες: Γερμανός, Alpha Bank, Notos Com, Alpha Trust Ανδρομέδα, Εκδόσεις Λυμπέρη, Φοίνιξ.


    Στο 89,240% από 88,08% ανήλθε η συνολική συμμετοχή του ΟΤΕ στην εταιρεία Γερμανός, ενώ το ποσοστό συμμετοχής της Cosmoholding Cyprus Limited ανήλθε στο 68,49%.


    Στο 0,200% από 5,020% ανήλθε το ποσοστό ιδίων μετοχών της Alpha Bank.


    Η Τραμουντάνα Συμμετοχών αύξησε το ποσοστό συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Notos Com στο 13,7100% από 11,5387% που κατείχε την 1η Δεκεμβρίου.


    Στο 6,78% από 6,980% μείωσε το ποσοστό της η Alpha Trust ΑΕΠΕΥ στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Trust Ανδρομέδα στις 6/12.


    Ο Αντώνης Λυμπέρης στις 4/12 αύξησε το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ στο 80% από 49,9995% που κατείχε από τις 18/6/2004, ενώ η Edipresse Livres SA δεν κατέχει πλέον μετοχές.


    Τέλος, σε 98,930% από 98,490% ανήλθε το ποσοστό συμμετοχής της Credit Agricole επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Φοίνιξ Metrolife, μετά και την αγορά μετοχών στις 7 Δεκεμβρίου.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ