Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 01-Δεκ-2006 16:03

    Μαΐλλης: Διατηρεί τα 2,8 ευρώ η Ρ&Κ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την τιμή-στόχο των 2,8 ευρώ διατηρεί η Ρ&Κ για τη μετοχή της Μαΐλλης όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2006 και τίτλο "Οχι απτές ενδείξεις για αναστροφή ακόμη".

    Η χρηματιστηριακή, η οποία επαναδιατυπώνει τη σύσταση "equalweight" για τον τίτλο, αναφερόμενη στα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο όμιλος για το γ΄ τρίμηνο εκτιμά τα χαρακτηρίζει "αδύναμα" σημειώνοντας ότι καταδεικνύουν μείωση των κερδών κυρίως λόγω της αύξησης των τιμών του μετάλλου, υψηλά κόστη αναδιάρθρωσης σε όλες τις ευρωπαϊκές θυγατρικές, αλλά και από την αναβαλλόμενη φορολογία.

    Επίσης, σημειώνει ότι τα μεγέθη της Μαΐλλης ήταν ανάλογα των προβλέψεων σε επίπεδο εσόδων, χαμηλότερα όμως σε επίπεδο κερδών. Στα θετικά αναφέρει ότι παρά τη χαμηλότερη κερδοφορία η λειτουργική ρευστότητα είναι βελτιωμένη.

    Παράλληλα, αναφέρει ότι ο τίτλος διαπραγματεύεται με "λογικούς" πολλαπλασιαστές 12,5 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2007.



    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ