17:37 08/09
Στάση αναμονής στο Χρηματιστήριο με οριακές απώλειες
Συνεδρίαση χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ήταν η σημερινή στη Λεωφόρο Αθηνών.
Στην αύξηση της τιμής-στόχου για την μετοχή της Coca-Cola 3E προχώρησε η Piraeus Securities στα 30 ευρώ από 28,8 ευρώ, ενώ διατήρησε τη σύσταση “outperform" όπως αναφέρεται σε σχετική έκθεση με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου. Στην αύξηση αυτή πρόέβη η χρηματιστηριακή, όπως σημειώνει στην ίδια έκθεση, παρά το χθεσινό ράλι της μετοχής που σχεδόν εξέλειψε μέρος του περιθωρίου ανόδου της μετοχής.
Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η Coca-Cola 3Ε ανακοίνωσε “καλό” σετ αποτελεσμάτων με τα συγκρίσιμα κέρδη ανά μετοχή να ενισχύονται στα 0,72 ευρώ.
Η Piraeus Sec. ανακοινώνει πως προχωρά σε αναβάθμιση των εκτιμήσεων της για το ύψος των συγκρίσιμων κερδών ανά μετοχή στα 1,56 ευρώ από 1,54 ευρώ προηγουμένως.