Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 29-Νοε-2013 12:18

    Ζημιές αναμένεται να εμφανίσει στο 9μηνο η Ελλάκτωρ σύμφωνα με Alpha Finance και IBG

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ζημιές 17 εκατ. ευρώ αναμένεται να καταγράψει στο εννεάμηνο η Ελλάκτωρ (τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σήμερα μετά από τη λήξη της συνεδρίασης) έναντι των κερδών 9 εκατ. ευρώ που είχε ανακοινώσει στο περασμένο έτος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Alpha Finance.

    Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή αναμένει ακόμη ότι τα EBITDA στη διάρκεια της περιόδου θα διαμορφωθούν στα 148 εκατ. ευρώ έναντι των 171 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, ενώ τα έσοδα εκτιμάται ότι θα είναι μειωμένος σε σχέση με πέρυσι, στα 844 εκατ. ευρώ από τα 870 εκατ. ευρώ.

    Επίσης, η IBG Group αναμένει ότι η Ελλάκτωρ θα εμφανίσει ζημιές στο εννεάμηνο ύψους 15,7 εκατ. ευρώ, τα EBITDA εκτιμώνται στα 151 εκατ. ευρώ και τα έσοδα στα 883 εκατ. ευρώ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ