Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 09-Νοε-2006 12:50

    Frigoglass: Αύξηση 53% στα καθαρά κέρδη 9μήνου αναμένει η Ρ&Κ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την τιμή-στόχο των 18 ευρώ και τη σύσταση "overweight" διατηρεί η Ρ&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Frigoglass όπως αναφέρει σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου και τίτλο "Η ψύξη παραμένει "καυτή" το γ΄ τρίμηνο".

    Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι ο κύκλος εργασιών στο εννεάμηνο θα ανέλθει στα 327,1 εκατ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 34,3% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Για τα EBITDA προβλέπει ότι θα καταγράψουν αύξηση 35,8% στα 72,4 εκατ. ευρώ, με το περιθώριο να βελτιώνεται κατά 20 μονάδες βάσης στο 22,1%.

    Τα κέρδη προ φόρων για τον όμιλο της Frigoglass -με βάση τις εκτιμήσεις της Ρ&Κ- θα φτάσουν στο εννεάμηνο στα 52,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 44,8% και τα καθαρά κέρδη στα 35,4 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 53%.

    Σε γενικές γραμμές, αναφέρει η χρηματιστηριακή, τα μεγέθη 9μήνου της Frigoglass αναμένονται "ισχυρά" ακολουθώντας τις τάσεις που κατέγραψε ο όμιλος και στο πρώτο εξάμηνο, όπως -μεταξύ άλλων- τις σημαντικές επιδόσεις στον τομέα της επαγγελματικής ψύξης, τη διεύρυνση της πελατειακής βάσης,

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ