23:15 10/09
Εξασφάλισαν νέα ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq - Εκτινάχθηκε η μετοχή της Oracle
Στο κόκκινο ο Dow Jones υπό το βάρος της Apple. Στο επίκεντρο τα στοιχεία για τον PPI.
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie Group, στα 22,40 ευρώ από 18 ευρώ προηγουμένως, προχωρά η IBG Securities, διατηρώντας σύσταση «accumulate».
Σε έκθεση με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2013, η χρηματιστηριακή εξηγεί πως η αύξηση της τιμής-στόχου αντανακλά το ισχυρό momentum κερδοφορίας και την αναμενόμενη βελτίωση της παραγωγής ρευστότητας μεσοπρόθεσμα. Ακολούθως, διατηρεί σύσταση «accumulate», βλέποντας περιθώριο ανόδου 12% από τα τρέχοντα επίπεδα.
Η IBG Securities αναβαθμίζει τις προβλέψεις της για τα EBITDA του ομίλου κατά 3% για τη χρήση 2013 και 5% για το 2014 με «φόντο» τα βελτιούμενα περιθώρια λειτουργικής κερδοφορίας και το ισχυρό momentum ανάπτυξης. Αντίστοιχα, αναβαθμίζει τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της χρήσης 2014 κατά 5% στα 132 εκατ. ευρώ, προβλέποντας ισχυρό momentum στα κέρδη ανά μετοχή για τη χρήση 2015-16 χάρη στα αυξανόμενα λειτουργικά κέρδη και τα χαμηλότερα έξοδα για τόκους.
Βραχυπρόθεσμα, ο βασικός καταλύτης για τη μετοχή της Folli Follie Group, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, είναι η προσθήκη της στον δείκτη αναδυόμενων αγορών MSCI, που αναμένεται να αυξήσει το αγοραστικό ενδιαφέρον από τα funds που παρακολουθούν τον δείκτη.