08:13 07/09
Η "επόμενη ημέρα" για το ΧΑΑ μετά το ιστορικό δεκάμηνο ράλι
Το εξωτερικό περιβάλλον αυξάνει τους κινδύνους - Τα στηρίγματα.
Στα 28 ευρώ, από τα 26 ευρώ προηγουμένως, αύξησε η UBS την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca-Cola 3E όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου.
Μεταξύ άλλων, ο ελβετικός οίκος αναφέρει ότι το momentum όσον αφορά τον όγκο στην αγορά της Ιταλίας παραμένει ισχυρό, βοηθούμενο από τις βελτιώσεις στο δίκτυο διανομής, ενώ παράλληλα την ίδια εικόνα παρουσιάζει και η αγορά της Πολωνίας καθώς και της Ρωσίας.
Από την άλλη, η UBS σημειώνει ότι η ελληνική αγορά συνεχίζει να "απογοητεύει" (καθώς κινείται χαμηλότερα των προσδοκιών), ενώ σε ό,τι αφορά το τρίτο τρίμηνο του έτους εκτιμά ότι ο όγκος των πωλήσεων έχει παραμείνει αμετάβλητος.
Επίσης και όσον αφορά τη Νιηγρία σημειώνει ότι ο όγκος των πωλήσεων παραμείνει σε πτωτική τάση (κατά περίπου 8%) αν και τα περιθώρια αναμένεται να επωφεληθούν, σε σχέση με το 2005, από τις αυξήσεις των τιμών αφενός και αφετέρου από τις περικοπές του κόστους.
Η μετοχή της Coca-Cola 3E διαπραγματεύεται αυτή την ώρα στα 26,26 ευρώ.