12:00 18/12
Γιατί η φούσκα ΑΙ θα συνεχίσει να διογκώνεται το 2026 και θα σκάσει το 2027 – Ποιες αγορές θα τρέξουν πριν τη μεγάλη βουτιά
Το ράλι της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν έχει τελειώσει ακόμα και αναμένεται να διαρκέσει ολόκληρο το 2026.
Τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των Τράπεζας Κύπρου και Cyprus Popular Bank μέχρι τις 31 Ιουλίου 2013 (συμπεριλαμβανομένης), αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Επίσης συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου (ευρώ & δολάριο), των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018, και των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Κεφαλαίου της Τράπεζας Κύπρου, καθώς και των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο των Τράπεζας Κύπρου και Cyprus PB.