10:59 12/02
Reuters: Η αστάθεια των ΗΠΑ ωθεί τις "μεσαίες δυνάμεις" να αναλάβουν δράση και οι επενδυτές το παρατηρούν
Το εμπόριο με τις ΗΠΑ θα είναι δύσκολο να αντικατασταθεί.
Την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «ΟΠΑΠ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «NBG Securities ΑΕΠΕΥ» ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επίσης εγκρίθηκε:
- την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» και «ΟΠΑΠ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «NBG Securities ΑΕΠΕΥ».
- η ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου «ALPHA ETF FTSE ATHEX LARGE CAP» από την εταιρία – Μέλος του Χ.Α. «ALPHA FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.».
- η ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας «ΒΙΟΧΑΛΚΟ Α.Ε.» από την εταιρία – Μέλος του Χ.Α. «EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.».