Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 28-Σεπ-2012 17:41

    Χ.Α.: Έγκριση εισαγωγής μετοχών

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση μετοχών των Druckfarben, Coca-Cola, Forthnet, ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

    Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ενέκρινε την εισαγωγή:

    - 3.873.120 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας "ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.", νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 1,48 , που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 15.492.480 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρείας ορίστηκε η 4η Οκτωβρίου 2012. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 8η Οκτωβρίου 2012. Επίσης η Επιτροπή ενημερώθηκε για την ακόλουθη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας από ευρώ 1,48 σε ευρώ 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με τελική νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 0,30 ορίστηκε η 11η Οκτωβρίου 2012.

    - 6.165 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "COCA COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.", που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 3η Οκτωβρίου 2012.

    - 12.952.610 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "FORTHNET Α.Ε.", νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 14,160000364405300, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 155.431.324 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 4η Οκτωβρίου 2012. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 8η Οκτωβρίου 2012.
    Επίσης, η Επιτροπή ενημερώθηκε για την ακόλουθη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 14,160000364405300 σε ευρώ 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με τελική νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 0,30 ορίστηκε η 11η Οκτωβρίου 2012.

    Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

    - την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ" από ευρώ 2,68 σε ευρώ 1,70 και την επιστροφή του ποσού ευρώ 0,98 ανά μετοχή με καταβολή μετρητών στους μετόχους της. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,70 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 21η Νοεμβρίου 2012. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 23η Νοεμβρίου 2012.

    - την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας "ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε." λόγω ακύρωσης 85.153.200 κοινών ονομαστικών μετοχών με μείωση του αριθμού των μετοχών κάθε μετόχου σε αναλογία αντικατάστασης 0,75 νέα μετοχή προς 1 παλαιά μετοχή. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της ορίστηκε η 4η Οκτωβρίου 2012. Ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών που θα προκύψουν μετά την αντικατάστασή τους ορίστηκε η 11η Οκτωβρίου 2012.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ