Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 09-Αυγ-2012 16:22

    Frigoglass: Μειώνει τιμή-στόχο στα 4,90 ευρώ η Piraeus Sec.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Frigoglass, στα 4,90 ευρώ από 5,50 ευρώ προηγουμένως προχωρά η Piraeus Securities, διατηρώντας παράλληλα σύσταση «outperform». 

    Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως τα αποτελέσματα β’ τριμήνου της εισηγμένης ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων της και «κόβει» κατά μέσο όρο σε ποσοστό 36%  τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του 2012-2013, ούτως ώστε να αντανακλούν το αντίξοο γεωγραφικό μείγμα, το χαμηλό ποσοστό εκμετάλλευσης των παραγωγικών δυνατοτήτων στην Ευρώπη, τον αντίκτυπο των επενδύσεων για την εισαγωγή στην αγορά της Κίνας και των ΗΠΑ, καθώς και τη χειρότερη της αρχικά αναμενόμενης απόδοσης της Jebel Ali. 

    Ειδικότερα, τοποθετεί τα καθαρά κέρδη ανά μετοχή της Frigoglass του 2012 στα 0,26 ευρώ και του 2013 στα 0,37 ευρώ. 

    Στους βασικούς κινδύνους για την εισηγμένη η Piraeus Sec. ξεχωρίζει τις τιμές των εμπορευμάτων και τις συνεχιζόμενες μακροοικονομικές προκλήσεις στην Ευρώπη.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ