Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 11-Σεπ-2006 10:06

    Μινωικές: Στα 3,8 ευρώ αύξησε την τιμή-στόχο η Ρ&Κ, διατηρεί "equalweight"

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή των Μινωικών Γραμμών στα 3,8 ευρώ από τα 3 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η Ρ&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου όπου διατηρεί τη σύσταση "equalweight".
     
    Στην έκθεσή της με τίτλο "Η αδυναμία στην αγορά της Αδριατικής και το κόστος καυσίμων πλήττουν τα περιθώρια και τα βασικά μεγέθη" η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι οι Μινωικές Γραμμές ανακοίνωσαν "αδύναμα" αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2006, ως αποτέλεσμα κυρίως της "πτώσης" που κατέγραψε η αγορά της Αδριατικής, η οποία κατά μια έννοια αντισταθμίστηκε από τις "ισχυρές" επιδόσεις της εγχώριας αγοράς.
     
    Η Ρ&Κ αναφέρει ότι σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου προχώρησε σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για την τριετία 2006-2008 μειώνοντας κατά 8% τις εκτιμήσεις για τα EBITDA για το 2006 (στα 48 εκατ. ευρώ), κατά 3% για το 2007 (στα 51 εκατ. ευρώ) και για το 2008 κατά 3% (στα 53 εκατ. ευρώ).
     
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ