Δύο εταιρείες εμφάνισαν μεταβολές στη μετοχική τους σύνθεση σύμφωνα με τη λίστα (
δείτε το σχετικό link) με τις συμμετοχές εισηγμένων στο ΧΑ εταιρειών βάσει των ποσοστών που έχουν διαμορφωθεί από πράξεις μετόχων και έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012.
Πρόκειται για τις ακόλουθες εταιρείες: ΕΛΑΣΤΡΟΝ (ΚO) και ΑΛΑΠΙΣ.
Ειδικότερα, στην εταιρεία
ΕΛΑΣΤΡΟΝ (ΚO) το ποσοστό του κ.
ΣΙΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στις 29/12/2011 διαμορφώθηκε σε 8,49% από 17,69%. Ταυτόχρονα το ποσοστό της κας ΣΙΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ διαμορφώθηκε σε 2,03% από 12%.
Ταυτόχρονα σε ποσοστό κάτω του 5%, (από 4.346.412 ήτοι 8,86% επί του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου) κατήλθε στις 05/01/2012 ο αριθμός μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε έμμεσα η BNP Paribas Investment Partners S.A. στην Alapis, για λογαριασμό των BNP Paribas Obam, BNP L1 Obam Equity World και Τoyota Pension Fund, για τις οποίες ασκεί management επενδύσεων.