Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 05-Αυγ-2011 15:49

    ΟΤΕ: Αδύναμα τα μεγέθη εξαμήνου, λέει η Beta Sec.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Αδύναμα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου του ΟΤΕ η Beta Securities, επισημαίνοντας ωστόσο πως ήταν καλύτερα των εκτιμήσεων χάρη στην αποτελεσματική εξοικονόμηση κόστους.

    Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι οι συνθήκες της αγοράς συνεχίζουν να βρίθουν προκλήσεων επηρεάζοντας την απόδοση του οργανισμού.

    Από τα αποτελέσματα ξεχωρίζει την «εντυπωσιακή μείωση των λειτουργικών εξόδων» στη διάρκεια του β’ τριμήνου, η οποία ωστόσο αντισταθμίστηκε εν μέρει από τις υψηλότερες μισθολογικές δαπάνες και οφέλη.

    «Ο Οργανισμός επηρεάζεται από τις οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα που παραμένουν ασταθείς. Ενδείξεις σταθεροποίησης στη ρουμανική αγορά αλλά και στην εγχώρια αγορά κινητής τηλεφωνίας μπορούν να στείλουν θετικά σήματα σε περίπτωση που διατηρηθεί η τάση. Βραχυπρόθεσμα τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας εξοικονόμησης κόστους θα είναι πιο αισθητά», σημειώνεται στην έκθεση.

    Η Beta Sec. παραμένει "overweight" για τη μετοχή καθώς πιστεύει πως η αγορά έχει ήδη προεξοφλήσει την πλειονότητα των κακών μαντάτων αλλά και τις αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική αγορά.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ