Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 18-Μαϊ-2011 13:52

    Στα 77,4 εκατ. ευρώ αναμένονται τα κέρδη για Κύπρου από Euroxx

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στις 23 Μαΐου ανακοινώνει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου η Τράπεζα Κύπρου, με την Euroxx Securities να διατηρεί την τιμή-στόχο των 3,5 ευρώ και τη σύσταση overweight.

    Η χρηματιστηριακή αναμένει άλλο ένα σχετικά υγιές τρίμηνο, παρά τις τρέχουσες αντίξοες συνθήκες, με τα κέρδη να διαμορφώνονται στα 77,4 εκατ. ευρώ από τα 81,4 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, κυρίως λόγω της εύρωστης παρουσίας της τράπεζας στην Κύπρο, «όπου οι συνθήκες της αγοράς είναι πολύ περισσότερο υποσχόμενες από ό,τι αυτές στην Ελλάδα», καθώς και εξαιτίας των σε διαδικασία άνθησης ρωσικών δραστηριοτήτων.

    Ακόμη, αναμένει ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους θα αυξηθούν κατά 14,2% σε ετήσια βάση και θα διαμορφωθούν στα 275,9 εκατ. ευρώ. Επίσης, τα δάνεια του ομίλου αναμένεται να συνεχίσουν την υγιή ανάπτυξη, ενώ «το πιο σημαντικό», οι καταθέσεις αναμένεται να αυξηθούν 13,9% στα 33,3 δισ. ευρώ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ