Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Φεβ-2011 12:35

  Εκποίηση μετοχών των Μινωικών Γραμμών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη χορήγηση άδειας στην επισπεύδουσα Alpha Bank για τη διενέργεια της εκποίησης 238.173 ενεχυριασμένων μετοχών έκδοσης των Μινωικών Γραμμών κυριότητας της κ. Γεωργίας χήρας Παντελή Σφηνιά, του κ. Μηνά Σφηνιά και του κ. Νικόλαου Σφηνιά, ως κληρονόμων του αποβιώσαντος κ. Παντελή Νικολάου Σφηνιά αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. 

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ε.Κ. αποφάσισε επίσης το διορισμό της εταιρείας ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών. 

  Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί σε διαδοχικές ημερομηνίες ως εξής: τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011, την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 και την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 στο Τμήμα Ρυθμίσεων Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28, όπως έχει τροποποιηθεί με την Εγκύκλιο 42, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στην παράγραφο 2.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α., παρουσία της υπαλλήλου επί του πλειστηριασμού, κ. Ειρήνης Βασιλικάκη, συμβολαιογράφου Αθηνών, και του υπαλλήλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Δημητρίου Μαρίνου, ή των νόμιμων αναπληρωτών τους αντίστοιχα. Η τιμή εκκίνησης δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%). 

  Το μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» για το αποτέλεσμα της εκποίησης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων