21:07 03/11
Σε θετικό έδαφος ο χρυσός εν αναμονή των στοιχείων για τις ιδιωτικές μισθοδοσίες στις ΗΠΑ
Το μέταλλο, το οποίο έχει σημειώσει άνοδο 53% φέτος, έχει υποχωρήσει πάνω από 8% από το ρεκόρ που κατέγραψε στις 20 Οκτωβρίου.
Καλύτερα από ό,τι αναμενόταν ήταν τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου της Aegean Airline, σύμφωνα με χθεσινή ανάλυση της Citigroup.
Όπως τονίζει η Citi, τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από αυτά που περίμενε η ίδια, και παρόμοια με τα περσινά.
Ο κυριότερος λόγος που ξεπέρασε τις προσδοκίες, ήταν τα υψηλότερα έσοδα. Υπογραμμίζει ακόμη τη διαχείριση του κόστους από τη διοίκηση.
Επίσης, σχολιάζει το αρνητικό outlook για το δ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους και το σύνολο του έτους, λέγοντας πως ήταν περίπου όπως αναμενόταν (ζημιές 10 εκατ. ευρώ στο δ΄ τρίμηνο και 26 εκατ. ευρώ για τη χρήση).