Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 15-Οκτ-2010 14:23

    Μειώνει την τιμή στόχο για Εθνική η Deutsche Bank

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στα 8,10 από τα 11,8 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο για την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Deutsche Bank, διατηρώντας τη σύσταση για «διακράτηση».

    Η μείωση της τιμής-στόχου αποδίδεται από το γερμανικό οίκο, στην αμκ των 1,8 δισ. ευρώ που θα προχωρήσει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.

    Η Deutsche Bank εκτιμά ότι θα αποπληρωθούν στο δημόσιο 350 εκατ. ευρώ προνομιούχων μετοχών ενώ τα κέρδη ανά μετοχή του 2011-2012 αναμένεται να επηρεαστούν 30%. Ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας Tier 1 αναμένεται να αυξηθεί 270 μονάδες βάσης στο 12%.

    Επόμενους καταλύτες θεωρεί την IPO των 1 δισ. ευρώ της Finansbank και την είσοδο εκ νέου στη διατραπεζική αγορά.

    Ακόμη, αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για τα τοξικά χρέη του 2010, με αποτέλεσμα να μειωθούν αντίστοιχα και οι εκτιμήσεις των κερδών ανά μετοχή για το 2010 κατά 15%.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ