Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 09-Σεπ-2010 10:11

    Στα 8,5 από 9,6 η τιμή-στόχος για ΕΥΠΡΟ από Alpha Finance

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Διατηρεί τη σύσταση outperform για την μετοχή της EFG Properties η Alpha Finance ενώ μειώνει την τιμή-στόχο στα 8,5 από την προηγούμενη των 9,60 ευρώ, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου.

    Σχολιάζει πως πρόκειται για μια ελκυστική αποτίμηση της εταιρείας, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Εκτιμά δε πως ακόμη, διαπραγματεύεται με υψηλό discount παρά τα υγιή θεμελιώδη.
    Επίσης, θεωρεί πως η διοίκηση της εταιρείας θα διατηρήσει για άλλη μια χρονιά τη μερισματική της απόδοση, και το 2011.

    Τονίζει ότι οι ανησυχίες που εκφράστηκαν για νομικά ζητήματα, σχετικά με το νόμο που επιτρέπει στους ενοίκους να εγκαταλείπουν τα ενοίκιά τους ακόμη και ένα χρόνο μετά από την έναρξη του συμβολαίου, είναι υπερβολικές.
    Όπως υποστηρίζει, ο νέος νόμος μέχρι σήμερα έχει μηδενική επίδραση,.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ