Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Αυγ-2020 19:15

  Trastor ΑΕΕΑΠ: Aπόκτηση του 100% των μετοχών ανώνυμης εταιρείας αντί €15,45 εκατ.

  Trastor ΑΕΕΑΠ: Aπόκτηση του 100% των μετοχών ανώνυμης εταιρείας αντί €15,45 εκατ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Tην απόκτηση του 100% των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΔΩΡΙΔΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε." ανακοινώνει η Trastor ΑΕΕΑΠ.

  Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών της εταιρείας ανήλθε σε 9.505.477,36 ευρώ ενώ η αξία των στοιχείων ενεργητικού της αποκτηθείσας εταιρείας ανέρχεται σε 15,45 εκατ. ευρώ.

  Η ΔΩΡΙΔΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ έχει στην ιδιοκτησία της μια εμπορική αποθήκη συνολικής επιφάνειας 25.095 τ.μ επί γηπέδου εμβαδού 62.761 τ.μ που βρίσκεται στην θέση "Ρουπάκι" ή "Μελίσσια" στον Ασπρόπυργο Αττικής, πλήρως μισθωμένη.

  H επένδυση χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που προήλθαν από τραπεζικό δανεισμό.

  O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  "Σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής αγοράς ακινήτων επεκτείνονται οι επενδύσεις της Εταιρείας, μέσω της απόκτησης του 100% των μετοχών ανώνυμης εταιρείας και την προσθήκη μιας εμπορικής αποθήκης υπερσύγχρονων προδιαγραφών. Το επενδυτικό ενδιαφέρον της Trastor επικεντρώνεται στην απόκτηση ακινήτων logistics, που διαθέτουν ή δύνανται μελλοντικά να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία. Με προσεκτικά μελετημένες επενδυτικές κινήσεις, δημιουργούμε σταθερά ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών logistics centres, με προτεραιότητα την μεγιστοποίηση των αποδόσεων και με έμφαση στην υπεύθυνη ανάπτυξη της Eταιρείας."
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ