Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Μαϊ-2020 15:26

  Trastor ΑΕΕΑΠ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση ακινήτου στο Μαρούσι αντί 6.350.000 ευρώ

  Trastor ΑΕΕΑΠ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση ακινήτου στο Μαρούσι αντί 6.350.000 ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Tην ολοκλήρωση της απόκτησης ακινήτου που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 57, στο Μαρούσι ανακοίνωσε η Trastor ΑΕΕΑΠ.

  Πρόκειται για σύγχρονο κτίριο γραφείων συνολικής επιφάνειας 3.716 τ.μ., το οποίο αποτελείται από χώρους γραφείων που εκτείνονται σε πέντε επίπεδα και δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης.

  Το τίμημα απόκτησης ανήλθε σε 6.350.000 Ευρώ.

  Με την ολοκλήρωση της απόκτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά:

  "Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αντιμετώπισης του COVID-19 εισερχόμαστε σε μια νέα περίοδο ευθύνης, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνίας. Σε αυτήν την εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης, ο κλάδος του Real Estate φιλοδοξεί να γίνει καταλύτης θετικών αποτελεσμάτων. Στην Trastor, προσαρμόζοντας τη λειτουργία μας στις συνθήκες της νέας κανονικότητας, με κύριο γνώμονα την προστασία των εργαζομένων μας, δεν σταματάμε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα. Εφαρμόζοντας πιστά το επενδυτικό μας πλάνο, διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας, δημιουργούμε αποδόσεις για τους μετόχους μας, και ενισχύουμε την απασχόληση. Προχωράμε μπροστά, με εμπιστοσύνη στην ελληνική αγορά ακινήτων, στηρίζοντας έμπρακτα την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ