Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 31-Οκτ-2019 16:55

  Η Trastor αγόρασε το κτήριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου

  Η Trastor αγόρασε το κτήριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18.51

  Στην κυριότητα της Trastor, έναντι τιμήματος της τάξης των 25 εκατ. ευρώ, μέσω δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, περιήλθε το κτήριο που στέγαζε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στην οδό Μιχαλακοπούλου 80, στην Αθήνα. 

  Στο ακίνητο είχε βάλει πωλητήριο η Εθνική Leasing (είχε περάσει στο χαρτοφυλάκιό της μέσω συμφωνίας πώλησης και επαναμίσθωσης) με ελάχιστη τιμή της τάξης των 22 εκατ. ευρώ. 

  Το κτήριο έχει συνολική επιφάνεια 14.957 τ.μ και έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο επιφάνειας 1.985 τ.μ.

  Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχε πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ακινήτου, με ελάχιστο ζητούμενο ενοίκιο ύψους 115 χιλ. ευρώ.

  Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Trastor αναφέρει:

  "Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π (η "Εταιρεία") ανακοινώνει ότι την 31.10.2019 και στα πλαίσια συμμετοχής της σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώθηκε από την Εθνική Leasing ΑΕ, προσέφερε το ποσό των 25.000.000 Ευρώ για την απόκτηση αυτοτελούς πολυώροφου κτιρίου γραφείων επί της οδού Μιχαλακοπούλου αρ. 80 στην Αθήνα και ανακηρύχθηκε πλειοδότρια.

  H Εταιρεία θα ενημερώσει περαιτέρω το επενδυτικό κοινό εφόσον ολοκληρωθεί η κατακύρωση του διαγωνισμού και καταρτιστεί το συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου".

  Δημ. Δελεβέγκος

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ