Τη διανομή μερίσματος 0,137 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η γενική συνέλευση της εταιρείας Πειραιώς ΑΕΕΑΠ. Η αποκοπή του μερίσματος θα γίνει στις 17/8 και η καταβολή θα ξεκινήσει στις 28/8 μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.
Ο πρόεδρος της εταιρείας, Θεόδωρος Πανταλάκης,ανέφερε ότι έχει ήδη επενδυθεί το σύνολο του ποσού που είχε αντλήσει για επενδύσεις η εταιρεία από το Χρηματιστήριο και η καθαρή απόδοση του χαρτοφυλακίου ακινήτων που έχει διαμορφωθεί κινείται κοντά στο 6,9%. 
Ο κ. Πανταλάκης ανέφερε ότι αυτή την περίοδο οι αποδόσεις στην αγορά έχουν υποχωρήσει κοντά στο 5%, οπότε η εταιρεία δε σχεδιάζει νέες επενδύσεις, παρά μόνο αν εξασφαλίσει αποδόσεις κοντά σε αυτές του χαρτοφυλακίου της. Αν βρεθούν τέτοιες περιπτώσεις ακινήτων η  Πειραιώς ΑΕΕΑΠ θα προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. 
Κ. Λάμπρου