Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Μαρ-2017 13:45

  Κλείνει τα γραφεία της στην Ελλάδα η SMA

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Κλείνει τα γραφεία της στην Ελλάδα η SMA

  Του Χάρη Φλουδόπουλου

  Στα τέλη Μαρτίου κλείνει οριστικά τα γραφεία της στην Ελλάδα η ελληνική θυγατρική της γερμανικής εταιρείας φωτοβολταϊκών μετατροπέων SMA Hellas.

  Η τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε λειτουργία θα συνεχιστεί, όπως ανακοινώθηκε από την SMA Solar Technology από την Aktor Facility Management, η οποία και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη. "Η Aktor Facility Management με πιστοποιημένους μηχανικούς θα συνεχίσει να παρέχει εξειδικευμένη άριστη τεχνική υποστήριξη... είτε πρόκειται για θέση σε λειτουργία είτε για παρακολούθηση εξ αποστάσεως και τακτική συντήρηση” αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

  Σημειώνεται ότι η SMA Hellas επί χρόνια και ιδιαίτερα κατά την περίοδο της μεγάλης ανάπτυξης της εγχώριας αγοράς φωτοβολταϊκών είχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, περίπου 40% απασχολώντας έως και 25 άτομα.

  Ωστόσο τα τελευταία χρόνια με την κάμψη της αγοράς, είχε περιορίσει τις δραστηριότητές της στην τεχνική υποστήριξη. Οι πωλήσεις για την ευρύτερη περιοχή της νότιας Ευρώπης της SMA Solar Technology AG πραγματοποιούνται μέσω του γραφείου της Ιταλίας.

  Από την πλευρά της SMA υπογραμμίζεται ότι παρά την επιχειρηματική απόφαση για αποχώρηση, μια από τις βασικές προτεραιότητες του ομίλου ήταν να συνεχιστεί αδιάλειπτα η άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών και για αυτό το λόγο επελέγη η λύση ενός μεγάλου και έμπειρου συνεργάτη, όπως η Aktor FM, που ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:21 26/07

  Αυξήθηκαν 4,9% τα κέρδη της General Dynamics

  Αυξήθηκαν 4,9% τα κέρδη τριμήνου της General Dynamics, κατασκευάστριας εταιρείας των αεροσκαφών Gulfstream, των τανκς και των πλοίων του αμερικανικού ναυτικού.

  15:13 26/07

  Υπεριδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Nasdaq Inc

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη β΄ τριμήνου της πλατφόρμας συναλλαγών Nasdaq Inc, κυρίως εξαιτίας της αύξησης των εσόδων στις δραστηριότητες υπηρεσιών αγοράς που επιβλέπει τις συναλλαγές, και τις...

  14:32 26/07

  Hershey: Αύξηση κερδών και εσόδων στο τρίμηνο

  Τα κέρδη για την τελευταία περίοδο αυξήθηκαν στα 203,5 εκατ. δολάρια ή 95 σεντς ανά μετοχή, έναντι των 146 εκατ. δολαρίων ή 68 σεντς ανά μετοχή στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

  14:05 26/07

  Ζημιές εμφάνισε στο τρίμηνο η GlaxoSmithKline

  Η εταιρεία εμφάνισε στο τρίμηνο μέχρι τον Ιούνιο καθαρές ζημιές 180 εκατ. στερλίνων σε σχέση με τις ζημιές των 435 εκατ. στερλίνων πριν από ένα χρόνο, όταν η εταιρεία ανέλαβε απομειώσεις 1,8 δισ....

  09:54 26/07

  Αυξήθηκαν 4,1% τα κέρδη της Peugeot στο εξάμηνο

  Κατά 4,1% αυξήθηκαν τα κέρδη της Peugeot στο α΄ εξάμηνο, καθώς η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία συνέχισε να μειώνει το κόστος και να διατηρεί τις τιμές, ενώ αντισταθμίζει την πτώση στις πωλήσεις...