Δευτέρα, 04-Δεκ-2023 14:25
Το ηλεκτρικό Fiat Panda θα κατασκευάζεται στην Σερβία

Την πεποίθησή του πως το προσεχές ηλεκτρικό Fiat Panda θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της πόλης Κραγκούγεβατς στην Σερβία, εξέφρασε ο προεδρος της χώρας, Aleksandar Vucic.
Ο Σέρβος δήλωσε στο περιθώριο της συνάντησής του με την Ιταλό πρωθυπουργό, Giorgia Meloni, πως αναμένει από την Stellantis να πάρει την απόφαση για την κατασκευή του νέου μικρού αυτοκινήτου της Fiat στο σερβικό εργοστάσιο.
Η απόφαση θα ληφθεί στο πλαίσιο της αναβάθμισης που έγινε στο εργοστάσιο του Κραγκούγεβατς, μια επένδυση 190 εκατομμυρίων ευρώ που υπεγράφη το 2022 ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Stellantis, ώστε να κατασκευάζει ηλεκτρικά οχήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr
Ένας άγνωστος συλλέκτης και 42 hypercars, καθένα με τη δική του ιστορία, συνθέτουν την πιο exclusive δημοπρασία που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό. Έρχεται από την RM Sotheby’s στις 11 Οκτωβρίου.
Οι πωλήσεις της Tesla μπορεί να έπεσαν ξαφνικά αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να καταγράψει ένα νέο ρεκόρ μέσα στο 2025 όπως προκύπτει από τις πωλήσεις του γ' τριμήνου.
Ο ίδιος ο Nicola Larini παρέδωσε το πρώτο απο τα τρία συλλεκτικά αυτοκίνητα που θα φέρουν το όνομά του και πρόκειται για ένα εμβληματικό μοντέλο.
Το τελευταίο Ford Focus ST βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τις προηγούμενες μέρες, και μαζί του κλείνει ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία των ευρωπαϊκών hot hatch.
Μπορεί να μοιάζει παράξενο αλλά είναι αλήθεια πως η Γερμανία εξέδωσε ταξιδιωτκή οδηγία για όσους ταξιδεύουν στην Ελλάδα να προσέχουν τον αυστηρό νέο ΚΟΚ.
Η Μοτοδυναμική διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά από τον οργανισμό "Great Place To Work" στη λίστα "Best Small & Medium Workplaces in Europe 2025".
Με εμφάνιση που μαγνητίζει και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα κίνησης, το Renault Rafale συνδυάζει σπορ χαρακτηριστικά με premium στοιχεία και μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά.
H McLaren MCL39 συνεχίζει την περιοδεία της στην Ελλάδα και αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί σε μια ακόμη νέα πόλη της περιφέρειας δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να την θαυμάσει από κοντά.
Το ηλεκτρικό Zeekr 7X, εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα ADAS και καινοτόμες λύσεις για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αξιολογείται από τον EuroNCAP.
Μήνα με το μήνα ενισχύεται η αυξητική εικόνα μιας κατηγορίας αυτοκινήτων που διανύει την κορυφαία της περίοδο μέσα στο 2025 με πωλήσεις που έχουν ήδη ξεπεράσει τις 100.000 στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιαπωνία, η Mazda θα συνεργαστεί με την Toyota για την εξέλιξη από κοινού των επόμενων MX-5 και GR86. Διαβάστε τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια εξέλιξη.
Στο πρόσφατο ντεμπούτο του στην κατηγορία GT3 στο Nurburgring ο Max Verstappen στον δρόμο για την νίκη έκανε μια προσπέραση που τρομάζει ακόμη και στο video.
Με εικόνα που παραπέμπει σε κινούμενο home cinema, το εσωτερικό της Cayenne Electric αποκαλύπτεται με κυρτές οθόνες OLED, ψηφιακά όργανα και HUD 87 ιντσών.
Μετά από εβδομάδες διακοπής και ζημιές εκατομμυρίων ευρώ, η JLR κάνει σταδιακή επανεκκίνηση στη γραμμή παραγωγής, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της τις συνέπειες της σοβαρής κυβερνοεπίθεσης.
Σύλληψη, αφαίρεση διπλώματος για 18 μήνες και βαρύτατο πρόστιμο ήταν οι συνέπειες για 40χρονη οδηγό στην Αττική Οδό που υπέπεσε στην σοβαρότερη παράβαση του νέου ΚΟΚ.
Το Model Y L μπήκε δυναμικά στην κινεζική αγορά, με 4.000 παραγγελίες σε μία εβδομάδα και η Tesla μας ξεναγεί με ένα εντυπωσιακό βίντεο στη γραμμή παραγωγής του, στο Gigafactory της Σανγκάης.