Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
∆ιαδικασίας Εκποίησης Αδιάθετων Κλασματικών Υπολοίπων της Εταιρίας KTHMA KΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ
Η Εταιρία "ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ" ενημερώνει τους κ.κ. Μετόχους της ότι, σε συνέχεια της από 13/11/2017 ανακοίνωσή της και σύμφωνα με την απόφαση 121/08.03.2018 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία "Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ.." ορίστηκε ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εκποίηση των 918 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, που προήλθαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με την κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων εκπτώσεων και την έκδοση 2.212.672 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες διανεμήθηκαν δωρεάν στους μετόχους της Εταιρίας σε αναλογία 1,4 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 14/07/2017.
Η ανωτέρω εκποίηση θα διενεργηθεί την Τετάρτη 28/03/2018 κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 2.3.6 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).
Η Εταιρία "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε." θα ενημερώσει την Εταιρία, το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.
Το καθαρό ποσό της εκποίησης θα κατατεθεί από το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για λογαριασμό της Εταιρίας, αναλογικά υπέρ του συνόλου των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων.
Με νεότερη ανακοίνωσή της η Εταιρία θα ενημερώσει τους κ.κ. Μετόχους της για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και για τη διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας στο τηλέφωνο 2521082348.
-
09:58 Ο Βενιζέλος επιμένει για τη "μη διακυβερνήσιμη χώρα" και απαντάει στις αιχμές της κυβέρνησης: "Όντως, θα λέω ό,τι θέλω"
-
09:57 Ιαπωνία: Άνδρας που κράδαινε μαχαίρι συνελήφθη κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Τόκιο
-
09:53 Energean: Συμφωνία 15ετούς διάρκειας για τη μεταφορα φυσικού αερίου μέσω αγωγού που θα συνδέει το Ισραήλ με την Αίγυπτο
-
09:48 To EFA GROUP επενδύει στη Realiscape, για τεχνολογική υπεροχή στην προσομοίωση και εκπαίδευση στους τομείς άμυνας και ασφάλειας
-
09:45 Πυρηνική ενέργεια για "πράσινη ναυτιλία";
-
09:44 Προτιμητέοι επενδυτές Chevron – Helleniq Energy για τα οικόπεδα σε Κρήτη και Πελοπόννησο
-
09:36 Στην αγκαλιά του Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο τρεις διαφώνησαν με την πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση - "Απασφάλισε" ο Πολάκης
-
09:29 Έρευνα Bloomberg: Η ΕΚΤ αναμένεται να διατηρήσει τα επιτόκια στο 2% για τα επόμενα δύο χρόνια
-
09:26 Βρετανία: Αύξηση των λιανικών πωλήσεων τον Σεπτέμβριο
-
09:21 Eni: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα αποτελέσματα, αυξάνει τις επαναγορές μετοχών
-
Το ταμπλό γράφει 7, αλλά η αξία ξεκινά από 8,5
-
Η Ελλάδα συνεχίζει να "ΠΩΛΕΙΤΑΙ"
-
Madame Coco: Η τούρκικη αλυσίδα που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο αλλά κλείνει στην Ελλάδα
-
Τι διάολο συμβαίνει μ' εμάς;
-
Προειδοποίηση: Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ μοιάζει με φούσκα
-
13ωρο, 4ήμερη εργασία και ψηφιακή κάρτα: Οι νέοι κανόνες στην εργασία
-
Μια φθηνή χώρα, με ακριβά... ράφια
-
Ελληνικές ναυτιλιακές στην Wall Street - Οι νικητές και οι χαμένοι του 2025
-
Η Τουρκία που επέκρινε την Ελλάδα για τα μεταχειρισμένα Rafale ψάχνει μαχητικά "από δεύτερο χέρι"
-
Το εμπάργκο των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο μπορεί να αλλάξει τον προϋπολογισμό
-
Τι διάολο συμβαίνει μ' εμάς; (17)
-
Η Ελλάδα συνεχίζει να "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" (10)
-
Κ. Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Μακάρι η Τουρκία να άλλαζε άποψη για το casus belli - Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα SAFE (8)
-
Μια φθηνή χώρα, με ακριβά... ράφια (6)
-
13ωρο, 4ήμερη εργασία και ψηφιακή κάρτα: Οι νέοι κανόνες στην εργασία (3)
-
Προειδοποίηση: Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ μοιάζει με φούσκα (3)
-
Γιατί η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία μπορεί να γίνει θανατηφόρα (2)
-
Στην αγκαλιά του Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο τρεις διαφώνησαν με την πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση - "Απασφάλισε" ο Πολάκης (1)
-
Το εμπάργκο των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο μπορεί να αλλάξει τον προϋπολογισμό (1)
-
Στοπ στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στους τουριστικά κορεσμένους προορισμούς ζητούν οι ξενοδόχοι (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ