Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 13-Οκτ-2017 19:00

    ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: Η κυβέρνηση αρνείται να μεταφέρει στο ΕΣΡ τις αρμοδιότητες του υπουργού

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    "Η θέση της Νέας Δημοκρατίας για τις τηλεοπτικές άδειες είναι σταθερή", τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι "χάρη στην αποφασιστική στάση της Νέας Δημοκρατίας ναυάγησε η προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου των τηλεοπτικών σταθμών και προστατεύθηκαν οι εργαζόμενοι".

    Η Νέα Δημοκρατία επίσης στην ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής: 

    "Υποστηρίζουμε τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματός και την χορήγηση  όσο το δυνατόν περισσότερων τηλεοπτικών αδειών επιτρέπει η τεχνολογία. 
     
    Από την έναρξη του δημόσιου διαλόγου για  το θέμα, η Νέα Δημοκρατία πρότεινε  η απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας να συνδέεται με την άμεση καταβολή τέλους χρήσης. 
     
    Χωρίς στημένους διαγωνισμούς.
     
    Ο καθορισμός του ποσού του τέλους χρήσης θα πρέπει να είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας του Ε.Σ.Ρ. 
     
    Η Κυβέρνηση, ακόμη και σήμερα, αρνείται να μεταφέρει στο Ε.Σ.Ρ. τις αρμοδιότητες του Υπουργού όπως επιβάλλει το Σύνταγμα.
     
    Ο κ. Παππάς, αντί να προκαλεί θόρυβο στο δημόσιο διάλογο, ας απολογηθεί  επιτέλους για τον αντισυνταγματικό του νόμο κι ας σεβαστεί τη συνταγματική επιταγή".

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ