Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 26-Οκτ-2016 22:42

    Σε χαμηλό 3 εβδομάδων το πετρέλαιο παρά την απρόσμενη πτώση αποθεμάτων

    Σε χαμηλό 3 εβδομάδων το πετρέλαιο παρά την απρόσμενη πτώση αποθεμάτων
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε χαμηλό τριών εβδομάδων κατρακύλησε σήμερα το πετρέλαιο.

    "Οι τιμές του πετρελαίου αποστασιοποιήθηκαν από την μικρή μεν, απροσδόκητη δε πτώση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ", καθώς οι αγορές συνέχισαν "να συμβιβάζονται με την αυξημένη πιθανότητα" ο ΟΠΕΚ να μην καταλήξει τελικά σε συμφωνία για μείωση της παραγωγής στη συνάντηση της 30ης Νοεμβρίου, σχολίασε ο Troy Vincent, αναλυτής πετρελαίου της ClipperData.

    Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο αργού παραδόσεως Δεκεμβρίου και τύπου WTI υποχώρησε κατά 78 σεντς ή 1,6% στα 49,18 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για το χαμηλότερο κλείσιμο του πετρελαίου από τις 4 Οκτωβρίου.

    Απρόσμενη πτώση για τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

    Απρόσμενη πτώση σημείωσαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ την εβδομάδα έως τις 21 Οκτωβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αμερικανική Υπηρεσία Ενέργειας.

    Ειδικότερα, τα αποθέματα αργού υποχώρησαν κατά 553.000 βαρέλια στα 468,2 εκατ. βαρέλια, με τους αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της The Wall Street Journal να αναμένουν αύξηση κατά 2,1 εκατομμύρια βαρέλια.

    Τα αποθέματα βενζίνης υποχώρησαν κατά 2 εκατ. βαρέλια στα 226 εκατ. βαρέλια. Οι αναλυτές περίμεναν τα αποθέματα να υποχωρήσουν κατά μόλις 600.000 βαρέλια από την προηγούμενη εβδομάδα.

    Τέλος, τα διυλισμένα αποθέματα μειώθηκαν κατά 3,4 εκατ. βαρέλια στα 152,4 εκατ. βαρέλια, με τους αναλυτές να έχουν προβλέψει πτώση 900.000 βαρελιών από την προηγούμενη εβδομάδα.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ