Συνεχης ενημερωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση συμμετοχής 24% στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει ότι η πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου του ΑΔΜΗΕ έχει ολοκληρωθεί. Υποβλήθηκαν 4 Eκδηλώσεις Eνδιαφέροντος (Expressions of Interest - EoI). Η ΔΕΗ, υλοποιώντας την Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 11ης Ιουλίου 2016, θα εξετάσει τις υποβληθείσες Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος και θα προσκαλέσει τους επιλέξιμους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα κριτήρια που τέθηκαν στην Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, για τη συμμετοχή τους στη δεύτερη φάση της διαδικασίας.
Στη δεύτερη φάση, οι επιλέξιμοι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο έλεγχο (due diligence) και θα κληθούν να καταθέσουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου του ΑΔΜΗΕ.
Η HSBC Bank plc, η Citigroup Global Markets Ltd., και η NBG Securities ενεργούν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, ενώ η Rokas ως νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ στη διαγωνιστική διαδικασία για τον ΑΔΜΗΕ.
Αθήνα, 26 Ιουλίου 2016
-
18:29 Ερντογάν: "Παράνομη και απαράδεκτη" η αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
-
18:27 Γαλλία: Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για ουκρανική επίθεση με στόχο την κατοικία του Πούτιν
-
18:21 Ζελένσκι: Το Κίεβο συζητά την παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων με τον Τραμπ - "Είμαι έτοιμος να συναντήσω τον Πούτιν"
-
18:08 Ιράν: Το κίνημα κατά της ακρίβειας εξαπλώνεται
-
18:00 Σομαλία: Διαδηλώσεις κατά της ισραηλινής αναγνώρισης της Σομαλιλάνδης
-
17:53 Πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός: €70 εκατ. για το upskilling επιχειρήσεων σε Τεχνητή Νοημοσύνη και Κυβερνοασφάλεια
-
17:50 Τα πολλά "ναι μεν, αλλά" του Τραμπ
-
17:46 Γερμανία: Ληστεία σε τράπεζα με λεία 30 εκατ. ευρώ - "Ριφιφί" στο θησαυροφυλάκιο, άδειασαν εκατοντάδες θυρίδες
-
17:42 CrediaBank: Μεταβιβάζει το merchant acquiring και τα ATMs στην Euronet
-
17:42 Ιταλία: Τέσσερις τραυματίες από βλάβη σε τελεφερίκ στις Άλπεις
-
Γιατί ξεπουλάνε τα Crocs στην Ελλάδα - Η μήνυση στον Τραμπ
-
Στον "αέρα" οι αγοραπωλησίες κατοικιών και τα προγράμματα αναβάθμισης κατοικιών
-
Εφορία: Έρχεται το νέο μητρώο ακινήτων - Τι πρέπει να δηλώσουν οι ιδιοκτήτες στο taxis
-
Έχεις μικρομεσαία επιχείρηση; Μήπως το 2026 να τη μεγαλώσεις "κάθετα", αντί για "οριζόντια"; (η συνταγή του Rocky)
-
Η Τουρκία προωθεί τις θαλάσσιες έρευνες με τη Συρία
-
Μπροστά ή πίσω και από τη Βουλγαρία;
-
Τραμπ: Εξετάζουμε την πώληση F-35 στην Τουρκία
-
Όταν η "κατάρα" του εξωφύλλου γίνεται καμπανάκι της αγοράς
-
Οι πλουσιότεροι αυτοδημιούργητοι δισεκατομμυριούχοι κάτω των 40 ετών για το 2025
-
Παραλήρημα Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: "Ο βρωμερός μπάσταρδος του Κιέβου θα πρέπει να κρύβεται για όλη του τη ζωή"
-
Εφορία: Έρχεται το νέο μητρώο ακινήτων - Τι πρέπει να δηλώσουν οι ιδιοκτήτες στο taxis (49)
-
Τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με τα αγροτικά μπλόκα - Αυξάνεται η δυσφορία της κοινωνίας (34)
-
Παραλήρημα Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: "Ο βρωμερός μπάσταρδος του Κιέβου θα πρέπει να κρύβεται για όλη του τη ζωή" (25)
-
Μπροστά ή πίσω και από τη Βουλγαρία; (17)
-
Τραμπ: Εξετάζουμε την πώληση F-35 στην Τουρκία (12)
-
Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές από 7 Ιανουαρίου 2026 (12)
-
Η Ουκρανία διαψεύδει την επίθεση με drone στην κατοικία του Πούτιν - Τραμπ: "Δεν έχω στοιχεία ότι έγινε, αλλά μου το είπε ο ίδιος" (11)
-
ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ θα λάβει βραβείο ειρήνης από το Ισραήλ (6)
-
Μ. Χρυσοχοΐδης: Η κατάληψη του δρόμου από τους αγρότες στα μπλόκα είναι παράνομη πράξη (4)
-
Ουκρανία: Καμία απόδειξη για την υποτιθέμενη "επίθεση σε κατοικία του Πούτιν" - Αιχμές για χώρες που την "καταδίκασαν" (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ