10:56 13/12
Ρωσία: Δύο νεκροί στην πόλη Σαράτοφ σε ουκρανικό πλήγμα με drone
Η Ουκρανία έχει εξαπολύσει επανειλημμένα πλήγματα με drones.
Για σκληρό πυρήνα στις τάξεις των δανειστών που θέλει τη ρήξη και την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα, κάτι που όμως δεν θα συμβεί, έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι "η σκληροπυρηνική φράξια των δανειστών δεν θέλει συμφωνία, αλλά ρήξη, ταπείνωση της Ελλάδας και πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν θα τους περάσει!".
Η σκληροπυρηνική φράξια των δανειστών δεν θέλει συμφωνία,αλλά ρήξη, ταπείνωση της Ελλάδας κ πτώση της Κυβέρνησης Τσίπρα.Δεν θα τους περάσει!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) June 25, 2015
Eπιπλέον σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, "οι δανειστές αρνούνται την φορολόγηση του ηλεκτρονικού τζόγου, αλλά θέλουν 23% ΦΠΑ στο γάλα. Το κάνουν για την... ανάπτυξη η για συμφέροντα;"
Οι δανειστές αρνούνται την φορολόγηση του ηλεκτρονικού τζόγου, αλλά θέλουν 23% ΦΠΑ στο γάλα. Το κάνουν για την... ανάπτυξη η για συμφέροντα;
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) June 25, 2015
Σε ξεχωριστή του ανάρτηση επισήμανε ότι "η ευρωπαική ηγεσία σήμερα δίνει εξετάσεις" και πως "θα κριθούν όχι μόνο η ενότητα και αντοχή της Ευρωζώνης, αλλά και η ικανότητά της να βρίσκει λύσεις".
Η Ευρωπαική ηγεσία σήμερα δίνει εξετάσεις. Θα κριθούν όχι μόνο η ενότητα κ αντοχή της Ευρωζώνης, αλλά κ η ικανότητα της να βρίσκει λύσεις.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) June 25, 2015