Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Αγορές

17:46 Επιλεκτικά... υψηλότερα η Λ. Αθηνών
Το θετικό πρόσημο του Γ.Δ. διασφαλίστηκε χάρη σε ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΤΕ και ΔΕΗ. "Καθίζηση" του όγκου συναλλαγών.
17:46 Αποφάσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χορήγηση άδειας λειτουργίας
Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην εταιρεία "GLOBAL FINANCE ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε" ως ανώνυμη εταιρεία διαχείρισης οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
17:01 Στα 6,10 δισ. ευρώ το ενεργητικό των Α/Κ
Το συνολικό ενεργητικό των Αμοιβαίων Κεφαλαίων αυξήθηκε οριακά κατά +0,08% την Παρασκευή 19/12 στα 6.095,3 εκατ. ευρώ με τις επιμέρους κατηγορίες να εμφανίζουν μικτές τάσεις.
16:58 Το μεγάλο selloff στο πετρέλαιο συνεχίζεται – Ανοδικά κινούνται οι αγορές
Σε μια ήσυχη συνεδρίαση μετά το άνοιγμα του Λονδίνου, τα βασικά νομίσματα παραμένουν σταθερά με τους επενδυτές να μην αναλαμβάνουν τοποθετήσεις από τη στιγμή που δεν έχουμε και σημαντικές ανακοινώσεις να περιμένουμε.
16:58 Τεχνική Ανάλυση EUR/USD – 22.12 (updated 16:53)
Η ισοτιμία προσπαθεί να κρατήσει το 1.2250 μετά την αντίδραση από τα χαμηλά έτους.
16:54 Μικρά κέρδη στη Wall Street στον απόηχο της Fed
Σε ανοδικό έδαφος συνεχίζουν στις συναλλαγές της Δευτέρας οι βασικοί δείκτες της Wall Street, έχοντας σημειώσει την προηγούμενη εβδομάδα το μεγαλύτερο τριήμερο ράλι από το 2011, καθώς διατηρείται στην αγορά η αισιοδοξία ότι η Federal Reserve δεν θα βιαστεί να αυξήσει τα επιτόκια της.
16:38 Τεχνική Ανάλυση SPX500 – 22.12
Ο αμερικανικός δείκτης επιστρέφει στα ιστορικά υψηλά και το σημερινό άνοιγμα θα δείξει σε μεγάλο βαθμό αν θα μπορέσουμε να κινηθούμε σε νέα υψηλά πάνω από τις 2.080 μονάδες.
16:30 "Νηνεμία" στην αγορά χρυσού
Οριακές μεταβολές σημειώνει τη Δευτέρα η τιμή του χρυσού, σε μια χαμηλών τόνων συνεδρίαση, μην καταφέρνοντας να ανακτήσει το επίπεδο των 1.200 δολαρίων.
16:23 ΗΠΑ: Άνοδος για τον εθνικό δείκτη οικονομικής δραστηριότητας
Ο δείκτης Chicago National Activity της FED σκαρφάλωσε στο 0,73 το Νοέμβριο από 0,31 τον προηγούμενο μήνα.
16:05 Μικρά κέρδη για τα futures της Wall Street
Με θετικό πρόσημο κινούνται τα futures δεικτών και μετοχών της Wall Street τη Δευτέρα μετά το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας και ενώ η ανάκαμψη των τιμών του πετρελαίου διαμορφώνει θετικό κλίμα στα διεθνή χρηματιστήρια.
15:28 Τεχνική Ανάλυση USOil – 22.12
Το πετρέλαιο προσπαθεί να αντιδράσει υψηλότερα, αλλά οι αντιστάσεις των $58.50 είναι μεγάλες και οι πωλητές επανέρχονται για τα χαμηλά στα $53.50.
15:23 EUR: Σε νέα χαμηλά έτους με τις πιθανότητες για QE από την ΕΚΤ να αυξάνονται
Εν μέσω νέων ενδείξεων ότι μια μαζική επέκταση του ισολογισμού της ΕΚΤ είναι στον ορίζοντα, το ευρώ υποχώρησε γρήγορα στο δεύτερο μισό της προηγούμενης εβδομάδας, κλείνοντας -1,91% χαμηλότερα έναντι του δολαρίου από το κλείσιμο της Παρασκευής.
15:08 Μικρές διακυμάνσεις στο άνοιγμα μιας «μισής» εβδομάδας – Θετική εικόνα για χρηματιστήρια
Η πρωινή προσπάθεια από τα βασικά νομίσματα να συνεχίσουν υψηλότερα κολλάει στο μικρό ενδιαφέρον που υπάρχει από τους επενδυτές λόγω των ημερών.
14:43 Ανακοινώσεις Εβδομάδας: Τα διαρκή αγαθά και το ΑΕΠ των ΗΠΑ ξεχωρίζουν
Στην εβδομάδα των Χριστουγέννων σίγουρα δεν θα περιμένουμε μεγάλες κινήσεις ή εκρηκτική μεταβλητότητα, ωστόσο υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις από τις ΗΠΑ που θα χρειαστεί να εξετάσουμε και θα μπορούσαν να δώσουν τόνο στο USD.
14:18 Πρωινό Trading Briefing 22.12
14:18 Τεχνική Ανάλυση XAU/USD – 22.12
Το πολύτιμο μέταλλο παραμένει σε πλάγια τάση μικρής διακύμανσης γύρω από τα $1200.
13:45 Η Κίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στη Ρωσία για το ρούβλι
Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το Πεκίνο είναι πρόθυμο να προσφέρει στη Ρωσία βοήθεia, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. "Αν η ρωσική πλευρά το ζητήσει, τότε θα προσφέρουμε την απαιτούμενη βοήθεια εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων μας" δήλωσε. Άλμα άνω του 7% για το ρούβλι.
13:23 USD: Κοιτάζει σε νέα ψηλά έναντι EUR - Tι θα μπορούσε να αλλάξει;
Το δολάριο ΗΠΑ τελείωσε σε νέα πολυετή υψηλά επίπεδα έναντι του ευρώ και κοντά σε βασικές αντιστάσεις σε σχέση με άλλα νομίσματα, μετά την απότομη βελτίωση στις προσδοκίες για τα επιτόκια των ΗΠΑ στην τελευταία συνεδρίαση της FED.
11:56 Στασιμότητα στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Υπεραποδίδουν ETE, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ. Πιέσεις σε Aegean, ΑΛΦΑ. Κέρδη άνω του 17% για την Τρ. Κύπρου.
Σελίδα 1    Επόμενη σελίδα »
Δημοφιλέστερα σήμερα
Περισσότερα σχόλια
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  στό    Αναζήτηση