Αποθήκευση
Εγγραφή          Υπενθύμιση κωδικού
Σύμβολο go
        Τζίρος  εκ. €

Όλες οι ειδήσεις

11:18 Σε επιφυλακή οι αρχές της Νορβηγίας για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα
11:16 Repsol: "Άλμα" 95% τα κέρδη β’ τριμήνου λόγω μετά το διακανονισμό με την Αργεντινή
Η ισπανική πετρελαϊκή εταιρεία Repsol SA (REP.MC) ανακοίνωσε την Πέμπτη αύξηση 95% στα ετήσια κέρδη β’ τριμήνου της, υποβοηθούμενα από τα κέρδη από την πώληση μονάδας της στην Αργεντινή και των ομολόγων που η εταιρεία έλαβε ως αποζημίωση για την κρατικοποίησή της.
11:11 Γάλλος πρωθυπουργός: Πολύ "ισχυρό" το ευρώ
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Valls επαναδιατύπωσε σήμερα την έκκληση της χώρας για χαλαρότερη νομισματική πολιτική ώστε να αντιμετωπιστεί το ευρώ που θεωρεί "πολύ ισχυρό".
11:10 Ευρωζώνη: Σε υψηλά επίπεδα τα ΡΜΙ τον Ιούλιο
Σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες ΡΜΙ στην Ευρωζώνη για τον Ιούλιο.
11:05 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου
11:03 ETE: Διευκρινίσεις για το σχέδιο αναδιάρθρωσης
Σε διευκρινίσεις σχετικά με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Εθνικής Τράπεζας και την έγκρισή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προέβη η τράπεζα.
11:02 Γαλλία: Υποχώρησε για τρίτο μήνα η δραστηριότητα του ιδιωτικού κλάδου
Η δραστηριότητα στον γαλλικό ιδιωτικό κλάδο υποχώρησε για τρίτο συνεχόμενο μήνα τον Ιούλιο, αλλά με μικρότερο ρυθμό καθώς ο κλάδος των υπηρεσιών επέστρεψε στην ανάπτυξη ενώ η μεταποίηση υποχώρησε βαθύτερα στην ύφεση.
11:00 Ευρωζώνη: Στις 54 μονάδες ο ΡΜΙ τον Ιούλιο (εκτ: 52,8)
10:50 Τεχνική Ανάλυση EUR/JPY – 24.07
Aνοδικά κινείται η ισοτιμία μετά τα γερμανικά PMI, με τις επόμενες σημαντικές αντιστάσεις της μεγάλης πτωτικής τάσης να βρίσκονται στα 136.75 και 137.00.
10:47 EΟΠΥΥ: Πως θα αποκτήσουν φαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων πολιτών
Τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για τους ανασφάλιστους προκειμένου να αποκτήσουν φαρμακευτική περίθαλψη περιγράφει με εγκύκλιο του ο ΕΟΠΥΥ.
10:42 easyJet: Αναμένει ισχυρή αύξηση της κερδοφορίας στο σύνολο της χρήσης
Η EasyJet PLC δήλωσε σήμερα ότι αναμένει τα προ φόρων κέρδη να αυξηθούν κατά 19% φέτος παρά τις επιπτώσεις στα ταξίδια που δημιουργούν οι αναταραχές σε Ισραήλ, Αίγυπτο και Μόσχα.
10:41 Σε θετικό έδαφος το EUR μετά τα PMI Γερμανίας
Σημαντική ανοδική αντίδραση για το EUR έναντι όλων των βασικών νομισμάτων μετά την ανακοίνωση των PMI της Γερμανίας που βγήκαν υψηλότερα από τις εκτιμήσεις της αγοράς.
10:40 Γερμανία: Σημαντική άνοδος για τα PMI τον Ιούλιο
Σημαντική άνοδο κατέγραψαν τα ΡΜΙ της Γερμανίας για τον Ιούλιο.
10:33 Financial Times: Εξαιρετικά αυστηρά μέτρα κατά της Ρωσίας εξετάζει η ΕΕ
Σε σημερινό δημοσίευμα των Financial Times η έγκυρη οικονομική εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας εξαιρετικά αυστηρά μέτρα κυρώσεων που είναι έτοιμη να πάρει η ΕΕ κατά της Ρωσίας.
10:32 Unilever: Αύξηση κερδών, πτώση στα έσοδα το α’ εξάμηνο
Νέα επιβράδυνση των πωλήσεων στις αναδυόμενες αγορές ανακοίνωσε την Πέμπτη η Unilever PLC (ULVR.LN), παρά την αύξηση των κερδών το α’ εξάμηνο του έτους.
10:30 Ήπιες διακυμάνσεις στην Ευρώπη εν αναμονή μάκρο και εταιρικών αποτελεσμάτων
Ήπιες μεταβολές επικρατούν στα χρηματιστήρια της Ευρώπης την Πέμπτη εν αναμονή μιας σειράς εταιρικών αποτελεσμάτων και μακροοικονομικών στοιχείων που θα διαμορφώσουν κλίμα δίνοντας κατεύθυνση στις αγορές.
10:26 Ρωσία: Διαψεύδει ότι τα ουκρανικά μαχητικά καταρρίφθηκαν από δικούς της πυραύλους
"Σε μία απόπειρα παραπλάνησης του κοινού οι φαντασιοπληξίες των αρχών του Κιέβου αξίζει να συμπεριληφθούν στο "Κόκκινο Βιβλίο" με τα στρατιωτικά αποφθέγματα", ανέφερε ανώνυμη πηγή.
10:24 Τεχνική Ανάλυση GER30 – 24.07
Ο γερμανικός δείκτης δέχεται πιέσεις στο άνοιγμα λόγω των πιθανών κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία, και υποχωρεί κάτω από τις 9.700 μονάδες.
10:24 Υποχώρησε η ανεργία στην Ισπανία λόγω της δημιουργίας θέσεων εργασίας
Ο αριθμός των ανέργων στην Ισπανία υποχώρησε κατά 300.000 στο β΄ τρίμηνο σε σχέση με το α΄ τρίμηνο, καθώς μια περίοδος ισχυρής δημιουργίας θέσεων εργασίας οδήγησε σε σημαντική μείωση του δείκτη ανεργίας της χώρας.
Σελίδα 1    Επόμενη σελίδα »