Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Απρ-2017 21:32

  Dijsselbloem: Οι συζητήσεις με το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος θα είναι δύσκολες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Dijsselbloem: Οι συζητήσεις με το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος θα είναι δύσκολες

  "Έχουμε πλήρη συμφωνία στο περιεχόμενο των μεταρρυθμίσεων, τι θα εφαρμοστεί, πότε και τι ύψος θα έχει", δήλωσε, ο πρόεδρος του Eurogroup  Jeroen Dijsselbloem αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

  Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg, στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, ο κ. Dijsselbloem τόνισε ότι ετά θα ακολουθήσουν δύσκολες διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος, διότι υπάρχουν πολιτικοί περιορισμοί στην Ευρώπη", ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι και σε αυτό το μέτωπο θα επιτευχθεί συμφωνία. 

   

   

   

   

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:08 27/06

  Βρετανία: Μειώθηκε η καταναλωτική εμπιστοσύνη

  Το συγκεχυμένο αποτέλεσμα των εκλογών στη Βρετανία και η εξασθένιση της αγοράς κατοικίας έχουν προκαλέσει μια απότομη απώλεια εμπιστοσύνης μεταξύ των καταναλωτών, αφήνοντας τη χώρα να εξαρτάται από...

  13:44 27/06

  Βρετανία: Η BoE ζητά από τις τράπεζες να αυξήσουν τα κεφαλαιακά τους διαθέσιμα

  Η Τράπεζα της Αγγλίας διέταξε τις τράπεζες να χτίσουν μεγαλύτερα κεφαλαιακά μαξιλάρια τους επόμενους μήνες για να προστατεύσουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Βρετανίας από κινδύνους που κυμαίνονται ...

  18:30 26/06

  Πρόεδρος Άνω Βουλής: Κάθε χρόνο στην Ρωσία κλείνουν περίπου 100 τράπεζες

  Έχουν ανακληθεί ή παγώσει οι άδειες λειτουργίας του ενός τρίτου και πλέον εκ των συνολικά 946 τραπεζών που λειτουργούν στην ρωσική επικράτεια τους το τρέχον διάστημα, διότι θεωρούνται χρεοκοπημένες.