Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Ιουν-2018 16:58

  Υπεγράφη η σύμβαση Folli Follie Group - EY

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Υπεγράφη η σύμβαση Folli Follie Group - EY

  Τη σύμβαση για την πραγματοποίηση ελέγχου επί των οικονομικών αποτελεσμάτων του εισηγμένου ομίλου υπέγραψαν και τυπικά χθες, 13 Ιουνίου, Folli Follie Group και ΕΥ, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες. Ο έλεγχος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών που έχουν ζητηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση. 

  Η υπογραφή της σύμβασης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που έκαναν λόγο περί τυπικού ζητήματος, καθώς ο έλεγχος που πραγματοποιεί η ΕΥ βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη. Για τον λόγο αυτό στελέχη της ΕΥ βρίσκονται επί καθημερινής βάσεως στην έδρα της FFG στον Αγιο Στέφανο. 

  Η Folli Follie είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της πως σε συνεργασία με τις εποπτικές αρχές ανέθεσε σε νέα ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία (την ΕΥ) τον οικονομικό έλεγχο όλων των θυγατρικών. Όπως είχε αναφέρει, η προετοιμασία ενός τόσο πολύπλοκου ελεγκτικού έργου απαιτούσε για την ολοκλήρωσή της ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Στην ίδια ανακοίνωση σημειωνόταν πως οι διαβουλεύσεις με την ελεγκτική εταιρεία όσον αφορά τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπογραφής της αρχικής σύμβασης είχαν ολοκληρωθεί. 

  Επιπλέον, η υπογραφή της σύμβασης για τη διενέργεια των στοχευμένων ελεγκτικών διαδικασιών είχε ως προϋπόθεση την προηγούμενη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Επιτροπής Ελέγχου, η οποία πραγματοποιήθηκε. Στην νέα Επιτροπή Ελέγχου (Audit Committee) τη θέση του προέδρου έλαβε ο νομικός Δημήτρης Ποταμίτης και μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Μιχάλης Τσιμπρής και Ηλίας Πεντάζος. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων