Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Αυγ-2018 13:33

  "Aνυπόστατη" σφραγίδα σε γνωμάτευση του Αρ. Φλώρου

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14:46

  Περαιτέρω ερωτήματα στην υπόθεση του Αρ. Φλώρου δημιουργεί έγγραφο της διοικήτριας του Ευαγγελισμού, Π. Γκουλάκη - Μητσάκη, σύμφωνα με το οποίο η γνωμάτευση φέρει "ανυπόστατη" σφραγίδα. 

  Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, το οποίο φέρει στο φως της δημοσιότητας το documentonews.gr, η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι "ανυπόστατη", ενώ επιπρόσθετα  σημειώνεται πως δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ" ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

  Επιπλέον, επισημαίνεται πως τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, κάτι που είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις.

  Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου. 

  Το Capital.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη διοικήτρια του Ευαγγελισμού κα Π. Γκουλάκη – Μητσάκη, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη εφικτό.  

  Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει: 

  Από Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ προς ΕΦΚΑ

  ΘΕΜΑ: Παροχή στοιχείων

  Σε συνέχεια του υπ’ αριθμός…. Εγγράφου μας και στα πλαίσια διερεύνησης των αναφερομένων στα υπ’ αριθμόν(…) έγγραφα που μας αποστείλατε, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

  Α Όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στην υπηρεσία μας στοιχεία η κυρίας Λάμπρου Καλλιρρόη του Κωνσταντίνου, ιατρός-πνευμονολόγος με γνωστικό αντικείμενο πνευμονολία-διαταραχές του ύπνου τοποθετήθηκε στην Α κλινική εντατικής θεραπείας ως πανεπιστημιακή υπότροφος σε εφαρμογή του υπ αριθμόν (…)

  Σημειώνουμε ότι η ως άνω αναφερόμενη ιατρός δεν υπήρξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ και ως εκ τούτου η σφραγίδα της στο έγγραφο ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ "ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΚΕΘ" είναι ανυπόστατη.

  Επιπρόσθετα το ανώτερο έγγραφο δεν φέρει την υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

  Β Το ως άνω έγγραφο αποτελεσμάτων μελέτης ύπνου δεν συνοδεύεται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap.

  Γ Δεν υπάρχει ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου ή του καθηγητή κλινικής εντατικής θεραπείας.

  Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΝΑ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ"

  Π. Γκουλάκη – Μητσάκη 

   

  Πολάκης: "Πλαστή η γνωμάτευση", βολές κατά των δικαστών 

  Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για "Πλαστή, λειψή και μη έγκυρα υπογεγραμμένη γνωμάτευση για την υπνική άπνοια".

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

  "Δεν αποδεικνύεται από την ΗΔΙΚΑ η συνταγογράφηση Φαρμάκων που υποτίθεται ελάμβανε για τις άλλες παθήσεις.
  Προφανώς θα ξαναπεράσει από επιτροπή ΚΕΠΑ, προφανώς η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τις νόμιμες ενέργειες, προφανώς θα κινηθούν όλες οι νόμιμες πειθαρχικές διαδικασίες για τους γιατρούς που έβγαλαν και Ενέκριναν τις γνωματεύσεις αυτές.

  Και μέσω υστερόγραφου βάλλει κατά των δικαστών: 

  "ΥΓ επειδή ακούγονται πολλά και μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πως απλώς "εφαρμόστηκε ο νόμος Παρασκευόπουλου" να διευκρινίσουμε πως η τελική απόφαση για την αποφυλάκιση παίρνεται από το δικαστικό συμβούλιο μετά από ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγηση όλων των αποφάσεων και των πιστοποιητικών. Ας μας εξηγήσει κάποιος από την ΕΔΕ, πως σε άλλη περίπτωση ηλικιωμένου υπόδικου με 75% αναπηρία ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και στην περίπτωση του Φλωρου με χαμηλότερο ποσοστό αναπηρίας έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης !!!!!"


   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων