Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 16-Ιαν-2017 11:37

    ΚΥΣΕΑ: Νέοι Αρχηγοί και στα τρία Επιτελεία

    ΚΥΣΕΑ: Νέοι Αρχηγοί και στα τρία Επιτελεία
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:35

    Την αλλαγή των επικεφαλής και των τριών όπλων αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε το πρωί στο μέγαρο Μαξίμου. Αντίθετα στη θέση του διατηρήθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 το ΚΥΣΕΑ υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποφάσισε τα εξής:

    Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ παραμένει ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

    Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΣ τοποθετείται ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μέχρι σήμερα Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC GR.

    Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΑ τοποθετείται ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου μέχρι σήμερα Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας.

    Στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ τοποθετείται ο Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, μέχρι σήμερα διοικητής ΣΕΘΑ.

    Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Στρατηγού εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ.

    Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Πτεράρχου εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΑ.

    Ο μέχρι τώρα Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ   κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του, προάγεται στο βαθμό του Ναυάρχου εν αποστρατεία και του απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΝ.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ