Lamda Development: Έως τις 6/7 η κατάθεση των ενσωμάτων μετοχών για αποϋλοποίηση
Δευτέρα, 19-Ιουν-2006 13:33
Έως τις 6/7 θα είναι δυνατή η κατάθεση των ονομαστικών ενσωμάτων μετοχών της εταιρείας Lamda Development στην έδρα της εταιρείας με στόχο την περαιτέρω αποϋλοποίηση τους.
Οι ενσώματες ονομαστικές μετοχές που δεν έχουν κατατεθεί στην Εταιρεία προς αποϋλοποίηση μέχρι και την 14/7/2006 (εντός δώδεκα μηνών από την έναρξη ισχύος του παραπάνω νόμου), συμπεριλαμβανομένων και των μετοχών που προέρχονται από εταιρικές πράξεις, θα εκποιηθούν με επιμέλεια της Εταιρείας μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ως ακολούθως:
Με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Εταιρείας, θα χορηγηθεί η άδεια εκποίησης, θα διορισθεί το Μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εκποίηση, και θα καθοριστούν οι προς εκποίηση μετοχές, καθώς και η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας εκποίησης.
Το προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου θα είναι στη διάθεση των δικαιούχων. Για τα ανωτέρω θέματα η Εταιρεία θα ενημερώνει τους μετόχους με νεότερες ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση που ο μέτοχος δεν έχει μερίδα στο Σ.Α.Τ., πρέπει να απευθύνεται σε οποιονδήποτε χειριστή λογαριασμού, δηλαδή Χρηματιστηριακή Εταιρεία ή Τράπεζα Θεματοφύλακα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι μέτοχοι να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας: Σανταρόζα 5, 105 64 Αθήνα, τηλ: 210-3357262 και 210-3357158.