Χ.Α.: Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών

Παρασκευή, 19-Μαρ-2010 17:30

Σε συνέχεια της μεταφοράς από την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010 των μετοχών της εταιρίας «Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.» στην κατηγορία Χαμηλής Διασποράς και Ειδικών Χαρακτηριστικών του Χ.Α. οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στους οποίους συμμετέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές:

FTSE/X.A. SmallCap 80
Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» με στάθμιση 20%. 

FTSE/X.A. 140
Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» με στάθμιση 20%. 

FTSE/Χ.Α. Προσωπικά & Οικιακά Προϊόντα
Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τη σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρίας. 

FTSE/Χ.Α. Τρόφιμα & Ποτά 
Οι μετοχές της εταιρίας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» εισέρχονται στη σύνθεση του Δείκτη με στάθμιση 20% συνέπεια της συμμετοχής τους στη σύνθεση του δείκτη FTSE/X.A. 140. 

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 22 Μαρτίου 2010.