Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Μαϊ-2006 19:16

  Intrakat: Ενημέρωση για συμβάσεις 2006

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις συμβάσεις που έχει υπογράψει η Intrakat εντός του 2006 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η διοίκηση της εταιρείας κατά τη διάρκεια παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 23 Μαΐου 2006 στα κεντρικά γραφεία του ομίλου Intracom στην Παιανία προς τους αναλυτές στο πλαίσιο της ετήσιας ενημέρωσης για τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2005 της μητρικής εταιρείας Intracom.

  Την Intrakat εκπροσώπησε στην παρουσίαση ο διευθύνων σύμβουλος κ. Πέτρος Σουρέτης, ο οποίος μεταξύ άλλων πραγματοποίησε μια σύντομη αναφορά στο αντικείμενο εργασιών της εταιρείας, στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς επίσης και στην λειτουργική δομή που υποστηρίζει τον βασικό κορμό των δραστηριοτήτων της.

  Ο κ. Σουρέτης ξεκίνησε την παρουσίαση αναφερόμενος στις δραστηριότητες της εταιρείας, οι οποίες πραγματοποιούνται και παρακολουθούνται μέσα από τρεις αυτόνομες επιχειρησιακές μονάδες: την μονάδα Κατασκευών, την μονάδα Τηλεπικοινωνιών και την μονάδα Μεταλλικών Κατασκευών. Σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες της μονάδας Κατασκευών, ο κ. Σουρέτης σημείωσε ότι η εταιρεία αναλαμβάνει την υλοποίηση έργων υποδομής, αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και οικοδομικών έργων. Επιπρόσθετα, τονίστηκε ότι στη χρήση 2006 η Intrakat έχει υπογράψει συμβάσεις για την ολοκλήρωση έργων συνολικής αξίας 32 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα, η μονάδα τηλεπικοινωνιών της Intrakat έχει υπογράψει μέσα στο 2006 νέες συμβάσεις ύψους 15,19 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών έργων υψηλής τεχνολογίας με κύριους πελάτες την ΤΙΜ και την Hellas On Line.

  Τέλος, σε ότι αφορά τη δραστηριότητα της μονάδας Μεταλλικών Κατασκευών, σημειώθηκε ότι διαθέτει πλήρως καθετοποιημένη δομή που της επιτρέπει την ανέγερση σύγχρονων μεταλλικών και ηλεκτρομηχανικών κατασκευών, ενώ το ύψος των υπογεγραμμένων συμβάσεων για την χρήση 2006 ανέρχεται σε 5,64 εκατ. ευρώ.

  Ο κ. Σουρέτης, κλείνοντας την παρουσίαση πραγματοποίησε μια σύντομη αναφορά στο ισχυρό πελατολόγιο της Intrakat το οποίο αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δυναμικής της καθώς επίσης και της υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζει τα έργα που υλοποιεί.

  Μεταξύ των πελατών της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η VODAFONE, η ΤΙΜ, η COSMOTE, το ΥΠΕΧΩΔΕ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Γενική Τράπεζα κλπ

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ