Dionic: Ανακοίνωση για έκδοση ομολογιακού

Τετάρτη, 05-Δεκ-2007 10:17

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 2,5 εκατ. Ευρώ προχώρησε η ΝΤΙΟΝΙΚ AEBE με την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Η διάρκεια του δανείου έχει καθοριστεί στα τρία χρόνια.

Η εταιρεία προχώρησε στην έκδοση του δανείου ύστερα από την από 28/11/2007 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σε συνέχεια των αποφάσεων της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της 19/07/2006. Συγκεκριμένα στις 4/12/2007 η ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ προχώρησε στην έκδοση και διάθεση μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, κοινού, Ομολογιακού Δανείου τριετούς διάρκειας χωρίς εξασφαλίσεις, συνολικής ονομαστικής αξίας δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων Ευρώ (Euro 2.500.000).

Η έκδοση του ομολογιακού αυτού δανείου εντάσσεται στο ευρύτερο χρηματοοικονομικό σχεδιασμό της διοίκησης της εταιρείας με σκοπό την αναχρηματοδότηση βραχυπρόθεσμων δανείων μετατρέποντας τα σε μακροπρόθεσμα με ευνοϊκότερους όρους.