Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 29-Οκτ-2007 13:01

  Intrakat: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συμβση για την κατασκευή του κτιρίου βιβλιοθήκης της Α.Σ.Κ.Τ.υπέγραψε η θυγατρική της ΙΝΤΡΑΚΑΤ ,EUROKAT ATE.

  Την κατασκευή του κτιρίου κεντρικής βιβλιοθήκης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ανέλαβε η EUROKAT ATE, θυγατρική της INTRAKAT, μετά από τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού και την υπογραφή της σύμβασης, προϋπολογισμού 4,98 εκατ. ευρώ.

  Η σύμβαση περιλαμβάνει τις οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που απαιτούνται για την κατασκευή του κτιρίου κεντρικής βιβλιοθήκης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο δήμο του Αγ. Ιωάννη Ρέντη Αττικής. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009.

  Ο όμιλος εταιρειών INTRAKAT διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στην υλοποίηση σύνθετων κατασκευαστικών έργων. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, τον έχουν καταστήσει ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό οργανισμό με ισχυρό λειτουργικό υπόβαθρο και επιτυχημένη παρουσία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. 
   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020