ΕΛΒΕ: Διευκρινήσεις επί δημοσιευμάτων

Πέμπτη, 18-Οκτ-2007 14:05

Η εταιρεία ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΕ, σε συνέχεια δημοσιεύματος που εμφανίστηκε στον ηλεκτρονικό τύπο (EURO2DAY 17-10-2007), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι πράγματι οι αγορές της Σερβίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας, εξετάζονται με ενδιαφέρον από την εταιρεία ΛΗΤΩ ΑΕ, στην οποία είναι μέτοχος με 29%.

Στις αρχές Νοεμβρίου ανοίγει το πρώτο κατάστημα στο Βελιγράδι από την Letoshop Doo Beograd, θυγατρική της ΛΗΤΩ ΑΕ.

Στις Συνοπτικές Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου και της Εταιρείας Α εξαμήνου 2007 στην ιστοσελίδα ( www .elvesa.gr) υπάρχουν πληροφορίες για τους επενδυτές.

Η ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΕ δεν έχει άμεση συμμετοχή στην ως άνω εταιρεία.

Δεδομένου ότι η εταιρεία ΛΗΤΩ ΑΕ βρίσκεται στο στάδιο διερεύνησης των αγορών Βουλγαρίας και Ρουμανίας και εξετάζει την δυνατότητα ανάπτυξης, η ΕΛΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΕ , θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό έγκαιρα, μόλις υπάρξει συγκεκριμένη εξέλιξη.