Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Ιαν-2023 17:50

  Ρ Ενέργεια 1 Ενεργειακή ΑΕ: Γνωστοποίηση αλλαγής επικεφαλή των επενδυτικών σχέσεων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ R ENERGY 1 Η ΡΑΝΙΑ ΜΠΙΛΑΛΑΚΗ

  Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2023-  Η R Energy 1  ανακοινώνει σήμερα ότι από την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, η κα. Ράνια Μπιλαλάκη αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων της Εταιρείας.

  Η κα. Μπιλαλάκη έρχεται στην R Energy 1 με πολυετή και  διαφοροποιημένη εμπειρία στους κλάδους της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης 10-ετούς έκθεσης στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

  Έχει ισχυρό υπόβαθρο στις επενδυτικές σχέσεις για εταιρείες εισηγμένες σε ξένα χρηματιστήρια (NASDAQ, Euronext) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε  δημόσιες προσφορές (IPOs), συγχωνεύσεις & εξαγορές, αναδιαρθρώσεις χρέους και προγράμματα εταιρικής αναδιάρθρωσης, ενώ έχει  επίσης εργασθεί στον τομέα του Bancassurance στην περιοχή ΕΜΕΑ.

  Η κα. Μπιλαλάκη έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολέγιο Deree στην Αθήνα και είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο SDA  Bocconi School of Management του Μιλάνου.

  Επενδυτικές Σχέσεις:

  Ράνια Μπιλαλάκη

  Τ:  +30 2108081241     

  ir@r-energy.gr

  www.r-energy.gr

  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ