Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Σεπ-2022 17:56

  B&F ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ: Αντικατάσταση Επικεφαλής Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   

   

  B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

   

   

  Αντικατάσταση Επικεφαλής Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου

   

  Η Εταιρεία "B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ", στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, δυνάμει της από 29.09.2022 αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, κ. Ιουστίνου Νταλλή από την κα Μικελάτου Μαρία - Ελένη η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντά της από την 01.10.2022 για διάστημα 8 μηνών, ήτοι έως τις 30.06.2023.

  Η κα Μικελάτου πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν. 4706/2020, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσεως.

  Η κα Μικελάτου έχει 5ετή εργασιακή εμπειρία σε εσωτερικούς ελέγχους Ανωνύμων Εταιρειών και φορείς δημοσίου, στη διενέργεια risk assessment, στην κατάρτιση κανονισμών λειτουργίας ΜΕΕ και σύνταξης εγχειριδίων για τη λειτουργία της ΜΕΕ, καθώς και στην κατάρτιση πολιτικών σε συμμόρφωση με το νόμο για την εταιρική διακυβέρνηση. Επίσης, είναι πιστοποιημένη σε θέματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση έργων για τη συμμόρφωση με τον ΓΚΠΔ ενώ έχει ορισθεί Data Protection Officer σε εταιρείες στον κλάδο του εμπορίου και της πρόνοιας.

  Στα καθήκοντά της συμπεριλαμβάνεται η διενέργεια εσωτερικών ελέγχων καθώς και η επισκόπηση /συμμετοχή της στην επικαιροποίηση κανονισμών / εσωτερικών διαδικασιών.

   

  Ν. Φιλαδέλφεια, 30/09/2022

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ