Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Σεπ-2007 16:59

  Intrakat: Aνέλαβε δύο νέα έργα μεταλλικών κατασκευών

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο νέα έργα στον εξειδικευμένο χώρο των μεταλλικών κατασκευών ανέλαβε πρόσφατα η INTRAKAT συνολικού προϋπολογισμού 3,14 εκατ. ευρώ.

  Το πρώτο αφορά στη σύμβαση με τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) όπου η INTRAKAT αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, μεταφορά, συναρμολόγηση, και ανέγερση τριών σταθμών κίνησης (κεφαλές) και τριών σταθμών επιστροφής (ουρές) ταινιόδρομων (Β=2400 μμ) για το Ορυχείο ΝΔ Πεδίου στην Υψηλάντη της ΔΕΗ. Το έργο είναι προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2008.

  Το δεύτερο αφορά στη σύμβαση για την κατασκευή και ανέγερση μεταλλικής κατασκευής και μεταλλοτύπου σύμμεικτων δαπέδων σε υπόστεγο εγκατάστασης βάσης συντήρησης αεροσκαφών - χώροι γραφείων αποθηκών & εργαστηρίων στο πολιτικό αεροδρόμιο στην Πάχη Μεγάρων για λογαριασμό της εταιρείας Ν. ΔΟΥΡΟΣ-Α.Μ. ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ Ο.Ε. Το έργο είναι προϋπολογισμού 540 χιλ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2007.

  Η παραγωγή των απαιτούμενων μεταλλικών κατασκευών για τα δύο έργα θα γίνει στο ιδιόκτητο, τελευταίας τεχνολογίας εργοστάσιο μεταλλικών και ηλεκτρομηχανικών κατασκευών της INTRAKAT στη Λάρισα, το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών βιομηχανιών του κλάδου.
  Σχετικά με την INTRAKAT

  Η INTRAKAT ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της INTRACOM HOLDINGS. Από τον Νοέμβριο 1999 κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 6ης τάξης ΜΕΕΠ, το Νοέμβριο 2001 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ το 2005 προχώρησε στην συγχώνευση με απορρόφηση της INTRAMET (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η INTRAKAT διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των κατασκευών τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής.
  Τα τελευταία 20 χρόνια υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος INTRAKAT απασχολεί 578 άτομα.
   
   
   
   
   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020